06 - 41 90 73 81 info@ajs4finance.nl
Selecteer een pagina

Over Arjan Schaap

 

AJS deskundig financieel adviseur

Deskundig

Groot netwerk tot specialisten

financieel adviseur Rijssen

Ambitieus

Het verschil willen maken

Financieel advies Rijssen

Betrokken

Human factor in finance

Financieel adviseur Rijssen

Pro-actief

Verder kijken dan de lijntjes

aRJAN sCHAAP (1973)

Kritisch | nuchter | betrokken | resultaatgericht | sparring partner | pragmatisch | hands-on | meedenken | oplossingsgericht

Financial, bedrijfseconomische achtergrond, grondige financiële kennis en ervaring binnen een familiebedrijf met als basis een brede ervaring als regsiteraccountant bij diverse private en publieke organisaties in complexe en veranderende omstandigheden.

In 1996 ben ik na de HEAO begonnen in de accountancy en heb tot 2012 als openbaar accountant in de controlepraktijk gewerkt, eerst bij Deloitte en later bij Ernst&Young (EY). In 2005 ben ik afgestudeerd als Registeraccountant. In 2012 heb ik de accountancy verlaten en en heb gekozen voor een senior financieel management positie van een prachtig Rijssens MKB bedrijf.

INTERIM MANAGEMENT
INTERIM MANAGEMENT

In het voorjaar van 2020 heb ik AJS Finance opgericht. Mijn doel is om als ervaren financieel deskundige ondernemers en hun ondernemingen te helpen op een breed financieel vlak. Ik constateer dat de afstand tussen en steeds formelere invulling van de rol van accountants in combinatie met onvoldoende kennis in het bedrijf leidt tot het niet benutten van performance om te anticiperen op strategie, ontwikkelingen markt en business.

Concreet, waarmee kan ik je helpen?

  1. high performance finance rol voor ambitieuze ondernemers en directies die meer nodig hebben van finance. Als (parttime) CFO ben ik een structureel onderdeel van het team, betrouwbaar en flexibel inzetbaar
  2. verzorgen en realiseren van businessplannen, control, reporting, en een vlekkeloos financieel proces. Hierbij kan gedacht worden aan management informatie, ondersteuning bij herstructurering of financieringsvraagstukken, inrichten administraties, implementatie business control etc.

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Tribe aan specialisten

Durf een nieuwe koers te kiezen. 

Door mijn ervaring kan ik kritisch meedenken en kijken om ook op aanliggende vakgebieden, bijvoorbeeld op fiscaal en juridisch vlak,  risico’s en knelpunten te signaleren en een bijdrage te leveren aan een oplossing.

Waarom is zo’n rol zo belangrijk? In veranderende tijden kun je niet op de automatische piloot varen. Als oude werkwijzen niet meer voldoen, moet je op zoek gaan naar nieuwe. Dat vraagt om visie, richtingsbesef en moed. Durf koers te bepalen. Je bent op weg en je negeert wat je van dat pad af zou brengen. Laat mij je helpen koers te houden. Omdat je een doel voor ogen hebt dat belangrijker voor je is dan alle storingen en afleidingen uit je omgeving.